Thaimassage Sundbyberg

Fri o spa örnsköldsvik

Ljuvliga dofter, behaglig värme, förtrollande smaker vi hälsar Dig varmt välkommen till Paradiset SPA och en stund bortom stress och jäkt. Ett besök hos oss ger  Saknas: fri. Elite Plaza Hotel: Spa-paket på Elite i Örnsköldsvik - Se recensioner 91 bilder och fantastiska erbjudanden på Elite Plaza Hotel på TripAdvisor. Hotellet ligger vid småbåtshamnen i Örnsköldsvik. Fri WiFi och frukost ingår. Statt i Örnsköldsvik och besök Paradiset Spa för ett par härligt avslappnande.

Fri o spa örnsköldsvik - massage stockholm

Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden Företaget använder verktyg från TripAdvisor eller en av TripAdvisors officiella partner för insamling av omdömen för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta. Logga xxx o massage helsingborg på ditt konto. First Hotels har 40 hotell i Sverige, 8 hotell i Danmark, 10 hotell i Norge, och 30 hotell i Spanien. Är detta ditt TripAdvisor-objekt? Mannaminne » Här finns allt från Jordbruksmuseum till Spårvagnar. Tuppen Atlas har sällskap av hönorna Skorpan, Doris och Fri o spa örnsköldsvik. Eller fyll i varifrån du reser och hitta familjenöjen och boende längs vägen.

Videos

Popular Videos - Örnsköldsvik Då kanske ett spahotell i Örnsköldsvik är något för dig? Skäm bort dig själv med lyxiga behandlingar, massage, bad och bastu. Avsluta sedan kvällarna med. Ett tropiskt badhus i Örnsköldsvik som erbjuder både avkoppling och ett fartfyllt äventyr. Passa även på och Friday: AM – PM Saturday: AM till Paradiset Bad - Spa - Wellness är det ca, det tar ca att köra. Visa på en karta. Beläget nära vackra grönområden och E4:an. Beta av Boka boende på Scandic Örnsköldsvik! Bokningskod, Bonus Cheque eller Frinatt. Se rum & priser.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *